Booring

Happ...Så har man bara varit sängliggande hela dan.. De här med å dricka, har de några fördelar öht?:) Men de var roligt igår..Tråkigt bara att Emma ska vara så allergisk men de skulle vi ju ta igen en annan helg...Har en lååång jobbvecka framför mig.. ska faktiskt bli skönt å jobba..så man har lite sysselsättning:)

Vattumannen

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Hon har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser hon att hennes avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom hon har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer. Vattumän avskyr begränsningar. De är individualister och rebeller som måste gå sin egen väg, vilket de också lär sej mycket av. De är fantasifulla, kreativa och uppfinningsrika. Den utvecklade vattumannen kan vara genial. Om den destruktiva sidan tar över blir vattumannen elak och sadistisk på ett mentalt plan med total brist på kärleksfullhet och barmhärtighet. De kan vara kritiska och krävande mot alla i sin närhet. De har mycket stark vilja och kan vara svåra att leva med. Vattumannen är en stor individualist och kan ha svårt att samarbeta med andra.

När det gäller kärlek har du inga romantiska drömmar eller visioner på hur det ska vara. Kärleken kommer när den kommer. Din partner bör också dela din syn av frihet och oberoende, att man även i ett äktenskap bör leva som två fria människor och inte som en. Du visar mycket sällan känslor offentligt, men i hemmet överraskar du en del, även på det romantiska området emellanåt. Det finns en opersonlighet och ett avståndstagande hos vattumannen, som andra kan bli väldigt frustrerade av, särskilt om de är förälskade i henne/honom. Vattumannen tar sej fram i livet genom sitt intellekt och har svårt att förstå människor som reagerar känslomässigt.

Vattumän fungerar mycket bra inom vetenskap och forskning. De är ofta mer känslomässigt involverade i sina jobb än i sina medmänniskor. Det är mycket viktigt för vattumannen att jobba med något som hon/han trivs med, då hon/han lägger mycket tid och energi på sitt jobb. Hemmet är också viktigt för vattumannen, det är en symbol för status och prestige.

Lämpliga yrkesval:
Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun. :)
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar

Tycker den här stämde in ganska bra faktiskt...Var ju tyvärr bara de dåliga som stämde men jag är nog en dålig människa :( nää nu ska jag försöka göra nåt.. tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0