Tröttis!

Sitter och väntar på att Nisse ska anlända från G så man kan äta nångång. Men som vanligt måste man vänta på han eftersom han nog är jordens söligaste människa. Vart har vi hittat varandra? Vi är då så olika man bara kan bli. I helg har vi varit i Granhult. Tog 2 bilar och de var då väldans skönt.. Ska nog fortsätta med de när man ska dit.. Jag och Jessie kom fram före Nisse och Jonas.. I väntan på dom och i brist på annat att göra hade vi punchafton så vi var iaf lite lulliga när dom väl kom fram. När Nisse kom åkte jag till hans nya stuga där de var full inflyttningsfest.. Skönt med egen och större stuga där man ryms mer än 2 pers och 2 hundar.. :) har iaf varit en lugn helg fast vi hade punchafton både fre och lör..

Jobb imorgon..Jobbar hela 4 timmar.. undra om man orkar? :) Tänkte om man kanske far till granhult i veckan och hänger nå schyssta gardiner och sånt.. Nu ser stugan ut att vara hämtad ur en 60-tals film.. Men lite tapeter och färg så löser de sig nog :)

Måste hoppa i kläderna nu ifall Nisse dyker upp innan natten...

Imorrn får man lukta på nykläct bebis ;)

En helhelg!

Kom precis in efter att ha varit och jagat min bil.. Polisen hade ringt hem till mamma (som bilen står på) och sagt att den står väldigt olämpligt parkerad på SJ.. Jahapp.. Vi for dit och tittade eftersom vi satt i bilen så var den ju inte vid SJ... Hoppas de löser sig.. Mamma skulle ringa dit och reda ut de men de är tydligen inte så lätt att komma fram... 2:a gången vi har med polisen att göra ihelg...Börja fundera om dom är ute efter oss... Annars har helgen varit väldigt händelsefylld.. I fredags for vi till Granhult så Nisse kunde se över sina domäner..När vi kom fram hade Lars dukat fram till festligheter.. Köttfärsås, makaroner och en snaps stod på menyn.. Dom bastade, jag tittade top gun och sen sov vi.. De var den fredagen de... På Lördag fick jag och Lars hemlängtan så vi åkte hem före nisse eftersom han är lite känd för att vara småseg :)

Resten av lördagen togs de bara lugnt.. vi började titta film på kvällen men efter 4 minuter ringde grannarna och ville komma över på en stänkare.. :) När dom hade gått var klockan 2 så filmen sparade vi till idag.. Imorse var vi och provkörde skotrarna.. Roligt när de har kommit lite snö... Har iaf lärt mig att min nästa skoter ska ha back...Väntar på att nån ska komma hem så vi kan fara och våldgästa...ska slänga mig i duschen nu!!!

Grattis Nina och Chino!!

image3

image4

Jahaja!

Har rast till kl 16 så jag tänkte hinna skriva nåt. Har kommit på att man hinner mycket om man verkligen vill.. Har hunnit rasta hundar en snabbis, hämtat ut paket, diska, bädda, vaska och duscha på 1½ timme.. Ska ännu hinna äta och gå med hundarna igen. De hade varit skönt att få prova på att inte stressa på en hel dag..Men jag tror inte att jag vet hur man gör. Tänk att bara få slöa en hel dag. Nån som städar eller går ut med hundarna. Hundarna är ju mitt eget val men de hade varit skönt att vara två om det ansvaret! Om så bara för en dag eller två....Eller iaf ha någon att promenera med, speciellt nu när de är så mörkt.. .Just nu känner jag mig jävligt trött.. Hade helt klart behövt vila innan nästa pass.. Jag vet inte vilken dum jävel de var som kom på att 7 är en bra tid att börja arbeta??

Snart är de helg och jag är ledig... Får se vad man hittar på..Har som helt tappat lusten att göra nånting alls men jag har samtidigt ingen ro att bara sitta och titta i taket.

Ska ut med odågorna nu så dom får sig ordentlig rastning innan jag börjar...


Hej svej!


Halloween

Tänkte skriva en rad här medan badvattnet spolas upp... Halloweenhelgen har inte varit mycket att hurra över.. Var "ut" i Fredags. Var hos Juntti och av någon konstig anledning blir jag ALLTID för full och för dålig när jag är där :) Var tvungen att åka hem och "kurera" mig.. Vaknade halv två av att vi var tre stycken i sängen.. Nisse får inte nog av sina vänner på dagarna utan måste få sova med dom också.. ;) .. Var nå djävulskt dålig på lördag så hela den dan vart förstörd.. Idag har vi haft en riktig hemmafixar dag.. hängt upp lite lampor och tvättat.. Sen var jag hos lotta och målade lite skåpluckor.. Och de var roligt.. Åt thaimat på fredag och hemmagjord kinamat idag ..få se vad de blir för annan världsmat imorrn då?

Nu är de bara 2 dagar kvar innan vi ska och tatuera oss.. Är skönt att jag har vetat vad jag ska göra så de inte blir sån där sista minuten å sitta å leta.. Men de blir nog bra..ska hoppa i badet nu....

Tjing!! :)

RSS 2.0