The helg

Då var ännu en helg över...De har varit en sån där helspäckad helg då man har hunnit med mycket.. I Fredags och lördags jobbade jag.. På lördag efter jobbet drog jag hem med ilfart för att handla, duscha, rasta hunden och göra mig iordning för att gå ut... Jag, sara och steffie satt hos mig först och de gick lite småsegt..Vi kollade lite bilder och drack nån cider.. Sen for vi och mötte Jessica som slutade jobbet kl 21 och gick tillbaka hem till mig för att fortsätta drickandet..trevligt.. Steffie och Jessica skulle upp kl 7 för att jobba så dom tänkte gå hem när jag och sara skule på krogen men de behövdes inte mycket övertalning för att dom skulle komma me....När vi kände oss redo åkte vi iväg på olearys..Där var det väl också kul :) Efter krogen åkte vi och köpte en välförtjänt pizza..När vi skulle hem plockade vi upp några liftare och åkte till Malmberget.. Efter den färden släppte vi av en ilsken Jessica och en trött steffie för att åka hem och sova...

Idag har jag varit småseg hela dan.. har kollat 2 filmer.. Råttatouille och 1408...Ingen av dom var väl sådär jättebra... Sen beordrade Jessica mig och steffie att fara och hämta en hund åt henne från Lainio(!) Vi åkte och hämtade den lilla rackaren:) Lite trist att Jessica redan åker hem.. Har ju knappt hunnit träffa henne men de komemr ju fler gånger.. 
Tjingeling!!

Snööö!!

Kom precis in från en nattlig promenad med hundarna. Skönt.. Kanske man får sova länge imorrn då. Idag när jag slog upp ögonen var de alldeles vitt på backen.. Glad blev jag, men de varade inte länge.. Nä de skulle ju självklart börja smälta och grisa så de blir blixthalka på natten...Men snart kanske den riktiga snön kommer!!

Idag var jag, nisse och Lars i Kiruna och hämtade en skoter åt mig.. De är som roligare med egen skoter istället för att alltid behöva åka me som nå bihang..Får se nu med min tur hur länge den fungerar :)
Men de var som en rolig tripp ändå..och en lugn helg... 

Imorrn är de tvättstuga som gäller och en tripp ut me Nina och hundarna. Sen är den här helgen också över.. Undrar varför dagarna går så himla snabbt när man är ledig? Man hinner inte ens börja slappna av så är man tillbaka på jobbet...

Kanske man skulle hoppa i säng nu så man orkar tvätta imorgon.. de är ju också ett helt projekt de!




Oktoberbad

Bara en dag kvar att jobba..sen har jag helg!!! Skönt som tusan måste jag säga. Nästa vecka jobbar jag hela långa veckan tror jag. Med nåt dubbelskift..

I Tisdags var jag, jessie och steffie ut med hundarna när Enzo tyckte att han kunde behöva ett sista dopp för året i Linaälv.. Och när han sen inte kunde komma upp från vattnet var vi tvungen att agera animal rescue... Eller vi och vi... Jag fick dra och kämpa medan Jessie stod på sida och inte kunde sluta skratta :) men efteråt var de faktiskt ganska kul.. under mitt räddningsförsök gled jag ned med benet i de ISkalla vattnet och när jag väl hade fått upp Enzo ställde han sig och skakade av allt vatten på mig.. gissa om han inte var vatten värd i mina ögon just då.. Jag börjar undra om han vill ta död på mig..?

Igår hade vi finbesök.. Tessan var här och hälsade på.. De var faktiskt väldigt kul att hon vill komma, de är ett vääldigt bra tag sen jag har träffat henne... Man hade kanske lite skavsår i öronen efterår men de var jätteroligt.:)

Jag ä helt slutkörd.. Känner inte alls för att gå utanför dörren mer idag men eftersom jag har mina små änglar att rasta så hjälps de inte..Jag måste ut i kylan... Ska i alla fall annonsera efter en promenadkompis för de är såå tråkigt att alltid gå ensam..

Annars händer de inte så mycket..vill att de ska bli 1 och 6 November!!

Slut för idag

Less!

Usch..Idag är en riktigt sn där "less på allt"-dag.. Ska bli skönt att gå på jobbet iaf så man har lite att göra :) Maria har varit här och livat upp stämningen.. Vi kom på att vi borde göra en lite tripp till Luleå när lönen kommer.. Skulel vara ganska skönt att komma bort ett tag... Iaf för en dag :) Nu har jag iaf satt in bilder från våran kareokekväll...

Måste börja göra mig redo för jobbet.. ska först ut och pissa kräken :)


~I'm wondering which lie to believe~
.

Helgen som varit

Jaha, då var helgen slut. Men man har väl ändå hunnit med en del tycker jag. I Fredags var jag och höll sjuklingen (Jessie) sällskap en sväng. Underhöll henne med lite kortspel och sånt innan jag åkte hem. På kvällen kom jag på att jag inte hade ätit på hela dan! Jag och Lotta for på berget och åt en romantisk middag och efter det våldgästade vi Stina..

Igår tänkte vi gå ut. Vi satt hos Lotta och drack lite och sjöng kareoke :) Men efter 4 timmars sjungande var vi inte lika alerta på att gå ut nå mer. Vi åkte på stan och kikade "läget" men eftersom de inte var nåt läge på stan så hämtade vi en pizza och åkte hem. Men de var ändå en lyckad kväll. Ska sätta ut bilder på bilddagboken.

Idag jobbar jag. Slutar om en timme och då blir de att köpa lite godis och gå hem och se Beck.. Bra avslutning på den här helgen.


Slut på de roliga!

En dag kvar av min långledighet.. Jag måste se till att göra något roligt av den dan. Inte för att jag kan säga att jag har haft tråkigt den här veckan men eftersom Nisse har jobbat eftermiddag och natt har jag varit ensam på kvällarna och dom som känner mig vet vad jag tycker om att vara ensam :)

Idag blev det att stiga upp med tuppen. Jag och Nina skulle ut med hundarna och spåra. Det var roligt men de känns lite trist att när man väl har kommit i gång med spåret så kommer snön snart. Men då blir de drag istället och de är ju inte tråkigt de heller :) lite kallt kanske.

Ska bege mig ut med hundarna men väntar på att få energi att pälsa på mig så jag kan ge mig ut i kylan!!!

Liten roadtrip

Jag och Steffie bestämde oss kl två att vi skulle åka till kiruna en sväng, vi åkte och rastade hundarna och under tiden kom vi på att vi ville åka till Morjärv istället. Sagt pch gjort började vi åka mot morjärv.. En bit efter Hakkas kom vi på att de kanske inte alls är så roligt i Morjärv... de kändes så långt bort så vi vände och åkte genom nilivaara till skaulo och sen till Kiruna.. Kl fem var vi framme i Kiruna, gick på ÖB, tog en korv och åkte hem :) inte alls omständigt..Handlade inte ens mycket på ÖB...Men de var kul...

Nu är jag hemma och väntar på att Björn ska komma och underhålla mig..får se vad vi hittar på..Senare ska jag nog se Beck om jag orkar!! Ska upp tidigt och hämta chino från nina... Enzo måste ju få träffa killen sin :)

Spårkurs

Jaha.. då var helgens spårkurs avslutad...Är helnöjd! Jag har haft så dåligt samvete när jag har jobbat så mycket och inte haft nån tid för hundarna men nu är både dom och jag nöjd.. Qujo är väl inte direkt så duktig på spår...lite sådär små trög... men Enzo var klockren.. Fick en lite motionstur på köpet. Annars har man väl inte gjort så mycket ihelg.

Har suttit och tittat tatueringar.. Nu är de bara en månad kvar till vi ska och plåga oss igen och jag har ännu inte riktigt bestämt var och vad jag ska göra..bara på ett ungefär :) .. Nästa vecka har jag "ledigvecka" så jag måste försöka hitta nån fin...eller nåt... Tänkte också hinna till Kiruna en sväng... Skönt med ledigt!!!

RSS 2.0