Jippi!

vad ska man säga.. Inte en enda dag lyckas man kliva upp i tid till jobbet.. Idag tyckte jag att de var så skönt att sova så jag blåste på till 5 i 8.. Jag vet inte om jag har slagit av larmet eller om jag inte har hört men 5 minuter hade jag på mig att göra mig klar. Men de har ändå gått bra idag..Har haft lite ont i huvet men de tror jag beror på att lmina inser jag hade i säkert var ett sekel gamla... Ska bli intressant att se hur det går imorrn då :) Jag tror jag ska erbjuda Sara skjuts till jobbet så hon får se till att jag vaknar då.. Hoppas hon nappar på de då...Sen har jag bara en fm kvar och sen är jag ledig hela långa helgen...Kanske far till granhult fre-lör om nisse ska dit så hundarna får springa av sig och de.. Men de är också skönt att bara vara hemma.. Får se hur man gör..

Helgen som var har ändå varit bra fast jag har jobbat... Fick massage på jobbet på söndag och de var inte helt fel..Både rygg, nacke och händer så efter de var man som en helt ny människa :)

Snart är Februari slut... Fan va skönt.. Februari är en dålig månad har jag kommit fram till..Eller så är 2008 ett dåligt år.. De har bara hänt dåliga saker den här månaden... Så nu förväntar jag mig att Mars bara ska vara bra :)
Eller lite rolig har den här månaden också varit.. var i Kiruna igår med Steffie och Tessan.. Jag tror Tessan trodde att vi hade åkt dit bara för att lämna henne där och åka hem eller nåt..Hon hängde i min arm runt hela Kiruna..Så till slut var jag tvungen att hota henne lite och när inte de gick fick jag muta henne, men till slut släppte hon mig :) Kände att jag ville göra nånting när jag väl var ledig igår.. Hade fast kunnat åka till Jokkmokk och ta en korv på statoil och sen åka hem.. Bara jag hade fått göra nåt... Så nu blev det att åka till kiruna..

Höll på att hamna på lövberga Nästa månad men eftersom jag är så bra så ordnade jag så jag fick vara kvar på g-hem... :)

Ganska menigslöst inlägg det här men jag fördriver bara tiden till min film är klar!

Natti natt!


Mina småmonster

Ligger här med dålig hals, täppt näsa, röksugen och ska upp om 4½ timmar...Jag har börjat kl 8 de senaste månaderna när jag har jobbat fm och varenda gång har jag försovit mig till 20 i eller 10 i 8..Och nu måste jag stiga upp senast 6... det känns som att jag inte vågar sova för jag är livrädd att jag ska försova mig.. Och jag är den enda som börjar 7 imorgon så om jag försover mig får inte nattpersonalen gå hem och de finns ingen dagpersonal förrän kl 8...Vilken attans press :) 

Nu har jag kommit in i min "svårt att sova"-period igen, och jag fattar inte vad problemet är... Det spelar ingen roll hur lite jag sover jag har ändå svårt att sova.. Fast egentligen är de inte så konstigt med tanke på hur sjuka skift man egentligen jobbar...Jag är trött men ändå när jag lägger mig och ska sova så ligger jag bara och vrider och vänder och allt är dåligt...Ähh..Jag har ju nattsuddare jag kan prata med här på internet tills mina ögon ger upp:)

Kom på en jättebra idé lite sent här... Jag som inte tycker om att vara ensam borde ha övernattat hos jessie eftersom hon också har föräldrafritt i helg :) på de sättet hade jag haft en som väcker mig + att hundarna hade sluppit vara själv.. jag hade ju bara kunnat åka och hämta hem dom på rasten... Men jag tror inte Jessie skulle uppskatta om jag ringde henne nu och la fram mitt förslag...

Förutom min "svårt att sova"-period så har jag även en "less på allt"-period också :)..Känns som om jag vill göra och göra saker men ingen annan vill.. Jag är såå less på att bara jobba och sitta hemma, Jobba och sitta hemma...Nää usch vilken ångest...

Nää ni, Ska göra ett tappert försök att sova nu... tror inte att det kommer att lyckas men jag har hört att under kan ske :) Har i alla fall hittat 3 st som kan väcka mig imorgon...Usch vad jag känner mig dålig men kan man inte sova så kan man inte!!

Rubrik

Jag kommer aldrig på någon bra och passande rubrik...Dålig fantasi, jag vet :) Hade planer på att ha en lugn helg ensam hemma men efter att ha suttit hemma och glott i taket ett tag bestämde jag mig för att åka till granhult istället.. Kom fram 22:30 till en allt annat än lugn by..Var säkert 30 pers där utan att överdriva.. Lite roligt med lite annat folk för en gångs skull...På lördag var vi ute och körde skoter och grillade.. Kom ju på att jag inte hade med mig nåt att dricka... Fick snåldricka lite men även om de vart punch, vin, öl och till och med sprit så kände jag knappt av något.. nånå..slapp vara bakis idag iaf :)

Har iaf kommit på den bästa medicinen mot mina sömnproblem.. Måste vara ute mer (hur man nu ska kunna göra de) Är ut flera gånger om dan och promenerar men här hemma verkar de inte hjälpa...I Granhult somnar man som ett barn och kan sova hur länge som helst..Fast där dricker man ju i princip alltid så de kan ju vara de också.. :)

Den kommande veckan blir rolig.. Har em hela veckan utom Torsdag och helgen.. Ska försöka byta till mig en förmiddag på Tis eller Ons iaf.. Man hinner ju knappt göra nåt här hemma annars... Ska hoppa i säng nu och försöka få mig en blund innan man ska upp!!

Resultat

Fick Qujos röntgenresultat idag.. Han hade A på vänster och C på höger...Så alltså C blev svaret.. Vi kommer ändå köra på som vanligt..Han har hittills inte sett ut att lida av de OCH de kunde ha varit värre :)

Tänkte bara skriva ifall någon ville veta


Åldersnoja

Alltså... Inte för att jag tycker att jag är gammal eller så men man börjar ju fundera vad man har gjort hela livet!Man har ändå inte hunnit göra allt för mycket på 24 år.. Jag och Sara satt på jobbet idag och pratade... År 2011 har vi känt varandra  i 20 år!! De är ju som ändå häftigt att jag, Maria och Sara fortfarande umgås efter så lång tid :) Klart att man har smågnabbat och diskuterat och så men aldrig varit osams på riktigt. Och Jag och Jessie firar 10 år i år... Och Stina och Lotta 12...Man har ju skaffat sig andra vänner och tur är väl de, för hade vi umgåtts varenda dag hade vi nog mördat varandra.. jag och Sara får ju stå ut med varandras dåliga morgonhumör på jobbet och de kanske räcker ;)

Har varit på hundpromenad idag.. Vi gick nog 1 timme och 10 minuter tror jag och innan de gick jag och jessie 1 timme lösa med dom så nu känner man sig sådär lagomt nyttiga..

Ligger och funderar hur i helvete man ska kunna sova.. De spelar ingen roll om jag så sover 2 timmar per natt..Kan ändå inte somna natten efter..Jag håller på att bli TOKIG!! Ligger och vrider och vänder och har i princip flyttat till tv-rummet eftersom minsta lilla ljud gör mig klarvaken.. Nää... Ett glas vin på kvällen ska jag nog börja köra med :) Ska i alla fall bädda ner mig och räkna får.. De har jag faktiskt inte testat än!

Ja må ja leva!

Då var man ännu ett år äldre.. Tycker inte att de känns något speciellt men tiden går ju så fort att man knappt hinner göra nånting..For till granhult i fredags.. på vägen dit var jag tvungen att vara och krocka...Igen! Inte mitt fel den här gången men de förstörde som hela dagen.. Nisse var bartender i granis och blandade ett gäng Rosa pantern :) Dom var ju väldans goda så man drack ju ett par stycken för dom smakade ju knappt nå sprit alls.. Men som alltid annars när Juntti är med i bilden blev jag alldeles för full och alldeles för dålig så nu är hela nisses gård i granhult rosafläckig :) inte bara mitt fel heller men. Blev ju människa mot slutet så de löste ju sig..

På Lördag var jag sååå dålig att jag inte alls hade nån lust att fara till skogen.. Än mindre köra skoter dit.. Tiggde skjuts av Nisse och de är jag såå glad över eftersom de  var ungefär 110 minus på väg dit och hem.. När jag kom hem kunde jag knappt gå, så frusen var jag om fötterna.. Drack lite punch och oboy så blev jag varm.. På kvällen eldade vi lite bastu och tittade titanic.. Inte riktigt vad jag vill göra en Lördag men dom små pojkarna var så sluuut efter Fredan eller nåt..

Vaknade halv 1 på Söndag.. Kommer inte ihåg sist jag har sovit så länge..måste vara när jag var liten eller nåt sånt.. Har nog tagit igen all sömn som jag inte fått förra veckan.. Fattar inte varför jag har så svårt att somna.. har Prövat med allt nu känns de som..Inatt igen tittade jag sista gången på klockan halv 4 och då var jag ännu inte trött..

Ska gå till jobbet nu så man får tjäna storkova :) tssss

RSS 2.0