Sjukt

Jaha...Då var man ensam hemma igen... Har ränt runt som en vettvilling idag till alla som ville vara med mig men jag kan ju inte flytta in till dom bara för att inte jag kan vara själv. Jag borde tycka att de är skönt att vara ifrån varandra men jag kan fan inte att vara själv.. Det är ju jäkla skönt att slippa allt bråk och tjafs och att vi snart har ihjäl varandra men då måste jag ha en nanny här :)

Försov mig gjorde jag också i morse...Vaknade 10 i 8 och började 8.. De var bara att hoppa i kläderna och bilen och åka på jobbet...Jag var sååå trött och med tanke på att jag inte sov så mycket natten innan så var de inte så konstigt..Så hela min dag blev en enda stress...Ska bara ut med hundarna strax så kan jag gå och sova sen så jag orkar upp imorrn...

Jag vill tatuera mig men de vette fan var eller vad så de får väl vänta.

Imorgon är de fredag och då åker jag till G och dricker punch och oboy.. Smaskigt...Tänkte att granhult och  nyårsafton kan jag ta en drink men sen ska jag nog vänta ett tag..Har som blivit så mycket och ofta på sista tiden :)


Vad ska man säga?!

Vad har hän sen sist då? Har varit ut 2 dagar förra helgen, varit på julbord, blivit något för full, Haft världens ångest och lovat att jag aldrig mer ska dricka, Varit i granhult ihelg, brytit mitt löfte om att aldrig med dricka, haft magsjuka, jobbat och nu är jag satans förkyld... Sitter och väntar på att lusten att dricka ska komma tillbaka...Väntade mig massa folk som ska ut idag så man blir liiite fler än annars.. Men nää.. de är ju knypplingskurs kl 8 och På spåret kl 9... Äsch.. bara man kommer sig till björnis så brukar man ju alltid hitta nån man kan låtsas känna :)

Ska fara ut och rasta jycken så han är färdig till ikväll så man slipper börja springa ut me han. Kan iofs inte dricka allt för mycket idag eftersom jobbet väntar imorgon. De är nog bra för jag känner mig sådär allmänt irriterad och att kombinera de med alkohol brukar ju inte vara så lyckat.. Har egentligen inget vettigt att skriva..vill bara att tiden ska gåååååå!! 


Usch!!

Sitter här 04:55 och är hur pigg som helst. Hade ändå inget annat för mig så jag kan skriva en rad eller två. Nu har jag haft en sån där riktig less period länge så de har inte hänt något roligt allls som är värt att skriva ner här. Idag har jag bara stressat. Efter jobbet åkte jag hem och hämtade hunden för att åka till pappa och titta på valpen han har hämtat + ätit pizza... och de var gott :) sen skjutsade jag stina och janne på nex för att hämta stina 2 timmare senare.. Vi kollade några varv på stan men de var då inte roligt så vi åkte hem.. På vägen hem hittade vi nå kompisar att leka med innan vi åkte hem och sov.. När Nisse kom hem var vi tvungen att dra i gång ett bråk (som vanligt) ganska less är jag :) Ricke tyckte att vi kunde behöva terapi så han kom över och förmedlade lite.. Så där låg vi alla 3 i sängen och pratade om våra bekymmer klockan 3 på natten.. Väldigt normalt.. men de hjälpte ju iaf :)

Han övertalade oss att komma på en glögg, vin och öl-kväll...Och de var då roligare än att bråka iaf... Så vi klädde på oss och gick till dom... Nisse sov mest hela tiden där men jag hade iaf roligt... Nu borde de vara dags att sova men jag är så pigg man kan vara.. Känns som om de hade varit lika att vara vaken hela natten ut.. Men jag jobbar imorgon så de är nog ingen bra idé....Ska försöka läsa  eller nåt men med en kille och en hund som snarkar så är de nog inte så lyckat!!

Ska nog slå en pling till Nina imorgon så kanske vi kan rasta grabbarna grus...

Over and out!!!!!


RSS 2.0